Actrita principala din „Miracol in celula 7”, vedeta la 9 ani. Ova a impresionat audienta. Nisa Sofiya Aksongur, actrita principala din filmul fenomen s-a nascut in Turcia, in 2011.
Pe langa frumusetea evidenta, micuta are un talent si o expresivitate care impresioneaza orice privitor. Nisa Sofiya transmite foarte bine emotia si are toate calitatile necesare pentru a deveni un nume mare in industria cinematografica.
Micuta actrita a jucat si in „Adini sen koy”, dar si in serialul „Kuzgun” unde a interpretat rolul Dilei, personajul principal feminin, in copilarie.
Nisa Sofiya Aksongur a debutat in lumea filmului in 2016 si de atunci a cunoscut succes dupa succes. „Miracol in celula 7” i-a adus micutei actrite faima internationala. In aceasta productie, Nisa joaca rolul Ovei, o copila de 6 ani, fiica unui barbat cu probleme psihice care este inchis pe nedrept.
Inca de la lansare, filmul a fost un real succes. In prima saptamana, pelicula a fost vazuta de peste 3. 654.710 de persoane. Dupa o luna, cifra a ajuns la 12 milioane. „Miracol in celula 7” a fost declarat cel mai bun debut al unei drame din toate timpurile, in Turcia.
„Miracol in celula 7” (Yedinci Kogustaki Mucize) este un film care a fost lansat in Turcia pe 11 octombrie 2019. Povestea dintre un tata cu probleme psihice, acuzat pe nedrept de crima, si fetita sa de 6 ani a impresionat o lume intreaga.
Filmul are la baza o productie cinematografica coreeana: „Miracle in cell No. 7”, aparut in 2013. Din distributia filmului turcesc fac parte: Aras Bulut Iynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal, nume sonore ale cinematografiei din Turcia.
Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro
Era o zi ca oricare alta. Stăteam în fața calculatorului, mirată de vremea instabilă de…
Veștile bune la matematică se amplifică în echipă! În ARENA de joc CampioMATE. Elevii-jucători și…
Mommy brain. Creierul se schimbă în timpul sarcinii - un nou studiu analizează „creierul de…
Primul festival internațional de dans incluziv și dans-terapie din țară - spațiu de acceptare și…
Microchimerismul fetal sau despre fenomenul prin care celulele copilului rămân în corpul mamei chiar și…
Ce părere au părinții despre sistemul de învățământ românesc? Rezultatele studiului Novakid, prezentate într-un webinar…