Când ai copii, cheltuielile sunt enorme. Iată un pont pentru a putea pune bani deoparte mai ușor. Când familia se extinde, bucuria întâmpinării unui nou membru vine la pachet și cu o nouă responsabilitate financiară. Costurile ridicate devin o provocare încă din perioada sarcinii când sunt necesare multiple controale medicale, morfologii fetale și alte pachete de analize, unele dintre acestea, deloc ieftine. Astfel, viitorii părinți încep să bage mâna adânc în buzunar încă din perioada în care copilașul lor este de mărimea unui bob de fasole. Cu cât perioada nașterii se apropie, cu atât cheltuielile cresc. Pregătirea casei pentru junior, hăinuțele, scutecele și toate produsele de îngrijire pentru nou-născuți implică diferite costuri, unele mai puțin ridicate, altele mai mari, însă considerabile când sunt adunate.
Cuprins:
În plus, în momentul în care în burtica unei femei se cuibărește un nou suflețel, aceasta se transformă radical. Hormonii încep să tropăie, se prind într-o horă nebună și zici că se întrupează într-un fel de șantajiști emoționali care aruncă cu dorințe și pofte 😁. De cele mai multe ori, veștile despre pofte ajung direct la urechile soțului: „Ce frumos e pătuțul cel alb, din lemn!”, „Wow, cărucior din acesta trebuie să cumpărăm și noi pentru bebe!”, „Vaaai, cât de frumoase și mici sunt hăinuțele acestea. E musai să-i luăm și noi câteva de aici!”, „Vino repede! Uite ce carusel cu rățuște am găsit pentru bebe! Se potrivește perfect cu pătuțul! Stai, nu pleca! Am găsit și masă de înfășat. Au pe alb și pe roz. De care luăm?”
Nu știu dacă toate femeile însărcinate sau proaspete mămici gândesc la fel, însă eu, în momentul în care intram fizic într-un magazin, sau când intram pe un site să cumpăr ceva pentru casă sau pentru mine, mereu „mă trezeam” la casă sau în fața coșului virtual cu o mulțime de produse cumpărate pentru copil, mai puțin produsul pentru care intrasem în acel magazin. O fi o calitate, un defect al mamelor, spuneți-i cum vreți. Cu valul de scumpiri din ultima perioada și cu o situație economică deloc roz la orizont, e cazul să mai coborâm de pe norișorii roz și pufoși și să revenim cu picioarele pe pământ.
Vreau astăzi să vă povestesc câteva lucruri despre o platformă tare interesantă cu ajutorul căreia putem primi bani înapoi în momentul în care facem cumpărături online. Pentru că, de regulă, îmi prind urechile în tot ce ține de tehnic, tehnologie și mai ales cifre, am decis să vă prezint lucrurile într-o manieră cât mai simplistă, așa cum îmi place să mi se explice și mie lucrurile.
Când ai copii cheltuielile sunt enorme. Iată un pont pentru a putea pune bani deoparte mai ușor. Primul pas este să îți creezi cont pe cashclub.ro (gratis)
Cum? Intrăm pe cashclub.ro, click peAutentificare din partea de sus a paginii, apoi pe Cont nou. Introducem prenume, nume, email și o parolă. Bifăm că am acceptat termenii și condițiile. În doar câteva secunde primim mail pentru a confirma crearea contului. Apăsăm „Confirm contul” și voila, putem începe să economisim bănuți.
Al doilea pas este să facem ce știm mai bine: cheltuim bani online 😁, dar primim un procent din ei înapoi – cashback
Ce înseamnă cashback? Pentru fiecare produs sau serviciu achiziționat online, de la magazinele partenere, prin intermediul platformei, primești un bonus în bani. Bineînțeles că banii pe care îi primim înapoi nu sunt foarte mulți (între 1 și 30% din prețul produselor și serviciilor dorite iți revine ție), dar leu cu leu, suma se rotunjește în timp. Și până la urmă de ce să nu profităm de această variantă atât de simplă și la îndemână?
Lista de magazine partenere (din România și din afară) este de 800, așă că vei găsi cu siguranță produsul pe care îl cauți. Enumăr rapid câteva dintre magazinele de interes pentru noi și cred că și pentru voi dacă sunteți părinți, dar nu numai: Booking, AboutYou, FashionDays, Aliexpress, Epantofi , Decathlon, Noriel, Answear, Vivre, Flanco, Orange, Carturesti, Libris, Hervis, Top-Shop, Nichiduta, DrMax, Petmart, si multe altele. Le poti descoperi pe toate AICI.
În plus, având cont pe CashClub, aveți beneficii suplimentare precum reduceri și vouchere. Cum e posibil așa ceva? Ei, prin intermediul platformei pe care au creat-o, cei de la CashClub aduc clienți către magazinele partenere, fapt ce le permite să negocieze aceste beneficii suplimentare pentru persoanele care aleg să facă achiziții online prin intermediul platformei lor. Nu e nicio șmecherie la mijloc. Totul e legal, etic și cât se poate de corect. Găsiți cupoanele de reducere în contul vostru în secțiunea Cupoane Reducere. Arată cam așa:
CashClub include și un comparator de prețuri, care te ajută să te informezi corect și să selectezi cele mai bune prețuri ale produsului din toate magazinele partenere.
Alte două modalități ușoare de a-ți crește veniturile:
- Prin programul de referral primești 30 de lei pentru fiecare prieten care acceptă invitația ta de a crea cont pe CashClub.ro și plasează o comandă validă.
- Prin afiliere pe persoană fizică. Ce înseamnă acest lucru? La fiecare magazin partener ai un link ce poate fi copiat și dacă îl distribui și cineva cumpără de pe link-ul tău, tu încasezi bonusul.
Nu e nimic complicat, nu? Această platformă a fost creată de Alexandru Foaie, tată a două fete și antreprenor. Așadar, știe cât de mare este nevoia părinților de a pune bani deoparte, sub formă de economii. CashClub nu este un instrument de îmbogățire și nici nu se prezintă sub această formă, însă este o idee bună de economisire pe termen lung. Primim banii în cont când suma depășește 50 RON.
Aplicația este disponibilă pentru iOS, dar și pentru Android:
Printr-o extensie de browser pentru Chrome, pe care o puteți descărca de aici. Extensia va deveni propria ta asistentă care iți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva din magazinele partenere.
Pe ce cheltuie părinții cei mai mulți bani când vine vorba de copiii lor?
Pe lângă nevoile de bază din fiecare familie, părinții dedică buget suplimentar diferitelor tipuri de cheltuieli zilnice sau de sezon. Potrivit rezultatelor unui sondaj online, prezentat de wall-street.ro, 41% dintre părinți cheltuie cei mai mulți bani pentru haine, atunci când este nevoie, sau în funcție de sezon. 34% cumpără jucării, alocând pentru acestea un buget lunar cuprins între 100 – 250 de lei sau mai mult. De asemenea, 25% dintre părinți au declarat că o parte din venitul lor se consumă pentru cumpărarea dulciurilor (zilnic, săptămânal sau cu o ocazie anume).
Pe termen lung, părinții iau în calcul investiții pe care le pot face pentru viitorul copiilor. Cei mai mulți dintre aceștia investesc în asigurări de sănătate, cursuri pentru dezvoltare, burse de studii superioare.