Simulare BAC 2024. Subiecte și bareme la matematică. Elevii de clasa a XII-a au trecut de primele două probe ale simulării de Bacalaureat 2024, care a început luni, cu prima probă scrisă, la Limba și literatura română. Marți, elevii au trecut prin emoțiile examenului la matematică.
Cuprins:
Simularea la Matematică a fost susținută de elevii clasei a XII-a de la profil real, de cei din liceele tehnologice, precum și de către cei cu specializarea învățători-educatoare. Proba a început la ora 09:00, iar timpul de lucru a fost de 3 ore.
Miercuri, 6 martie, are loc proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 7 martie este programată proba scrisă la Limba și literatura maternă. Comunicarea rezultatelor se face pe 15 martie.
Subiectul pentru specializarea mate-info:
Subiectul pentru specializarea științe ale naturii:
Baremul pentru specializarea științe ale naturii:
Subiectul pentru filiera tehnologică:
Baremul pentru filiera tehnologică:
Subiectul pentru profilul pedagogic:
Baremul pentru profilul pedagogic:
Probele scrise sunt la următoarele discipline: limba și literatura română – proba E) a), limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale) – proba E) b), matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie – probele E) c) și E) d).
Subiectele sunt elaborate pe baza conţinuturilor/competenţelor asociate acestora, conform programelor pentru simulare aprobate de Ministerul Educației. Subiectele și baremele se publică în fiecare zi de examen, la ora 15:00, pe pagina web dedicată.
Calendar simulare BAC 2024:
Lucrările vor fi corectate digitalizat prin intermediul platformei utilizate de Ministerul Educație la simularea probelor Evaluării Naționale pentru clasele a VIII-a.
Calendarul examenului național de Bacalaureat 2024, Sesiunea iunie – iulie 2024:
Primul festival internațional de dans incluziv și dans-terapie din țară - spațiu de acceptare și…
Microchimerismul fetal sau despre fenomenul prin care celulele copilului rămân în corpul mamei chiar și…
Ce părere au părinții despre sistemul de învățământ românesc? Rezultatele studiului Novakid, prezentate într-un webinar…
Perioada post-partum sau al patrulea trimestru de sarcină, așa cum mai este ea numită, reprezintă…
De vorbă cu Andreea Răducan despre modele adevărate, principiile și valorile pe care le transmitem…
Distracție, aventură și prieteni pentru cei mici. Luna martie aduce episoade noi la Disney Jr.…