Vacanță cu copii mici la Melia Sunny Beach, așteptări vs realitate. Review complet. Hello, hello, iată că ne întâlnim din nou virtual, de data aceasta pentru o altă locație, tot de pe litoralul bulgăresc (căci noi suntem o familie fidelă și ne place să „ne avem bine” cu vecinii 😉). În vara lui 2022 (menționăm de fiecare dată, în cazul în care veți „ateriza” printre aceste rânduri în 2025, să știți când au fost scrise aici) am ales să petrecem cinci nopți la Melia Sunny Beach, locație recomandată, așa cum v-am obișnuit deja, de Travel Planner, agenția de turism cu cele mai bune prețuri pentru litoralul bulgăresc, pe cuvânt de onoare, pe verificate și tot ce mai vreți voi. Vă spunem de pe acum să trageți cu ochiul la ofertele de pe site-ul lor, nu de alta, dar până veți termina de citit review-ul s-ar putea să vă prindă toamna, căci avem multe de povestit 😁.
Cuprins:
Am plecat la drum într-o marți, pe 28 iunie, cu cele două fetițe din dotare. Prezentare succintă: Clara – 4 ani și o lună, curioasă (uneori peste medie), energică (uneori peste medie) și foooarte vorbăreață și sociabilă (de multe ori peste medie 😁) și Eva – 1 an și 4 luni, la început cu deslușeala despre ce înseamnă să fii omuleț, cu o personalitate foarte puternică și un debut timpuriu în „terrible twos”, căci tantrumurile au început deja să-și bage coada în liniștea noastră de familie. Ceilalți doi componenți ai familiei: părinții Diana și Alex, un taur și-o fecioară (suficiente detalii? 😄)
Vacanță cu copii mici la Melia Sunny Beach, așteptări vs realitate. Drumul
Sunny Beach este una dintre cele mai mari și mai animate stațiuni de pe litoralul bulgăresc, cu o plajă care se întinde pe 8 km, îngustă în nord și lată în sudul stațiunii. Am povestit foarte multe lucruri interesante despre principalele atracții turistice din Sunny Beach în acest articol. Distanța (din București) este de aproximativ 327 de km, distanță care ar putea fi parcursă în 5 ore jumătate asta dacă…
- nu ai în mașină un pasager micuț cu rău de mișcare. Din nefericire Eva chiar are o problemă serioasă cu răul de mașină. Ni s-a mai întâmplat ca la un drum de 300 de km să vomite de 5 ori. Din fericire, de data aceasta nu s-a întâmplat așa. I s-a făcut rău o singură dată, pe serpentinele din apropierea stațiunii. Mai aveam 10 minute până la locație când a început să-mi arate ce mâncase la micul dejun. Cu picături cu tot, deplasările cu mașina sunt dificile pentru ea.
- nu ai în mașină un copil de 4 ani care din jumătate în jumătate de oră întreabă cât mai e și dacă poate să coboare.
Am trecut vama pe la Giurgiu – Ruse. Nu am stat foarte mult, dar nici puțin. Undeva la 15 – 20 de minute. Se fac lucrări pe partea bulgărească și trecerea e semaforizată. Așadar, cu multe opriri și opintiri am reușit să ajungem la Melia Sunny Beach în 7 ore. Da, da, să fi fost 7 ore fără vreo 10 minute. Am avut un super noroc să prindem chiar ultimul loc de parcare disponibil. Așadar, acest aspect cu parcarea insuficientă în plin sezon pare să se confirme. Știți că vă povesteam despre așteptările pe care le avem înainte de plecare, în acest articol.
Parcarea este cu plată, 10 leva/ zi. Am rugat un bell boy să ne ajute cu bagajele. După zâmbetul lui vă puteți da seama că nu a suferit un șoc, cel puțin nu ca „săracul” băiat de anul trecut. Ce-i drept, am avut mai puține bagaje. Aș putea spune că pe măsură ce copiii cresc bagajele se reduc. Ați observat și voi asta?
Vacanță cu copii mici la Melia Sunny Beach. Cazarea
După orele petrecute în mașină, pășirea în apartament a fost ca intrarea în rai . Am fost cazați la ultimul etaj (9) din corpul C, într-un apartament foarte spațios cu living, dotat cu birou, frigider, dulap încăpător pentru haine și o canapea cu două locuri (extensibilă). Din living se intra într-una dintre băi și pe terasă.
Vederea „a meritat toți banii” vorba nu știu cui, dar bună. Piscinele se întindeau albastre și limpezi în fața noastră. Vedeam perfect scena (unde au avut loc spectacolele din fiecare seară), dar și marea. Seara era un adevărat joc de lumini, iar zumzetul stațiunii, muzica în surdină și briza îți băgau în suflet plăcerea aceea unică și liniștitoare pe care numai în vacanțe o poți simți.
Din living se intra în cele două dormitoare, ambele cu paturi duble (de o persoană, dar unite. Aveau aproximativ 180cm/ 200 cm pe 200 cm – vă dau detaliile acestea pentru a vă face o idee despre dimensiunea lor și pentru a le putea compara cu cele de acasă astfel încât să găsiți cea mai bună variantă de cazare pentru nevoile voastre).
Eva și cu mine am dormit împreună, iar Clara cu Alex. Clanța de la ușa dormitorului în care am dormit cu Eva a încercat să vadă cât de elastici sunt nervii mei. Habar nu avea săraca clanță cât antrenament am 😈, dar și cât de ingenioase pot fi mamele când vine vorba despre somnul pruncilor.
Noi am plecat la drum cu Maimu, Ratonel și Bebe, unele dintre jucăriile preferate ale fetelor. Dacă înainte să plecăm de acasă le sugerasem celor mici să ia jucării mai puțin voluminoase, fundul grăsan al lui Ratonel s-a dovedit de un real ajutor în proptirea ușii de la cameră. Îi declarasem „război” clanței buclucașe și după scârțâielile din prima seară i-am spus că nu mai avem ce discuta. Drept urmare, n-am mai atins-o și am folosit posteriorul generos al lui Ratonel.
Unul dintre dormitoare avea baie proprie, ambele moderne, dotate cu duș. Produsele de la „Rituals” sunt incredibile. În băi aveam gel de duș și șampon (2 în 1), cremă de corp, balsam pentru păr din această gamă de cosmetice foarte apreciată.
Pentru „uituci”, în baie se află și alte produse de igienă: aparat de ras cu spumă, pilă pentru unghii, pieptăn, cască de duș, kit pentru îngrijit pantofii. De asemenea, ambele băi erau dotate cu uscătoare de păr (putere cam mică, așa cum sunt toate cele din hoteluri. Dacă aveți o podoabă capilară precum a leului din Narnia, luați-vă uscătorul de păr de acasă ca să știți că terminați de uscat părul înainte de finalul sejurului 😁).
Din același dormitor se ieșea într-o altă terasă foarte spațioasă din care se vedea marea la orizont. Pe holul hotelului am avut dozatoare cu apă și de cafea astfel încât ne-am putut servi la discreție. Am avut norocul să le avem amplasate fix lângă apartament. În fiecare dimineață, somnoroasă după nopțile în care Eva s-a trezit de 5 ori (că de, măselele copilului nu știau că sunt în vacanță) mergeam ca teleghidată spre aparatul de cafea cu ceașca în mână. Nici nu era nevoie să deschid ochii. Pac, butonul 6, cafea cu lapte. Cum simțeam mirosul, cum mi se întindeau antenele și alta eram 😎.
Dacă sunteți o familie cu un copil sau chiar cu doi, dar sunteți obișnuiți să dormiți în aceeași cameră, puteți cere un pătuț pentru bebeluși și puteți opta pentru o cameră dublă. Nu se percep costuri pentru el și în acest fel reușiți să economisiți bănuți buni. Puteți să vedeți prețurile pentru variantele de cazare pe Travel Planner. Intrați pe site și faceți simulări. Introduceți perioada, numărul de adulți și copii și vedeți opțiunile de cazare și costurile. Vă ia câteva secunde. Și apropo, încă puteți profita de reduceri consistente.
- 10% reducere între 11.07 – 17.07, min o noapte / până la 15.07
- 10% reducere între 18.07 – 06.09, min o noapte / până la 15.07
Puteti vedea aici reducerile si tarifele pe pagina hotelului Melia Sunny Beach de pe travelplanner.ro!
All Inclusive la Melia Sunny Beach. Mâncare potrivită pentru copii mici?
După cum vă povesteam și în articolul în care am vorbit despre motivele care ne-au determinat să luăm decizia de a ne petrece vacanța la Melia Sunny Beach, locația face parte din lanțul internațional Melia Hotels (unul dintre cele mai mari 20 de lanțuri hoteliere din lume). Pe litoralul bulgăresc se găsesc șapte hoteluri din acest lanț, în stațiunile Nisipurile de Aur, Obzor, Nessebar și Sunny Beach. Hotelurile sunt orientate spre îndeplinirea nevoilor familiilor cu copii.
Dacă ați optat pentru pachetul All Inclusive aveți mai multe variante pentru mesele principale și gustări:
- Sunt două restaurante principale, unul în corpul A și unul în corpul C. Din punctul nostru de vedere, diferența este în design. Cel din corpul A este structurat interesant și e mai cochet, dar și mai aglomerat. Cel din corpul C are totul la îndemână, iar noi l-am prins mereu foarte liber. Nu ne place zarva la masă, motiv pentru care am ales să mâncăm în restaurantul principal din C. Felurile de mâncare sunt aceleași, în mare parte, iar programul este la fel: mic dejun (07:30 – 10:00), prânz (12:30 – 14:30), cină (18:00 – 21:00).
- Snack Bar – aici se poate servi micul dejun și între 10:00 și 11:00, dacă chiar nu sunteți matinali. Între 12:00 și 16:00 găsiți tot ce-i bun și îngrașă 😆, dar cui îi pasă în vacanță? Așadar, liber la: hamburgeri, aripioare, hot dogi, coaste de porc și cartofi prăjiți. Băuturile non-alcoolice, locale alcoolice, cocktail-urile, sucurile, apa, cafeaua le puteți lua la discreție între 10:00 și 00:00.
- Lobby Bar (sunt două: în corpul A și în C) – de aici puteți servi băuturi non-alcoolice, locale alcoolice, cocktail-uri, sucuri, apă, cafea între 10:00 și 00:00.
- Sunt și două restaurante a la carte pentru iubitorii de mâncare asiatică. Acolo puteți lua doar cina și nu este nevoie de rezervare. Restaurantul indian „Ravi” este deschis de luni până vineri între 18:00 și 21:00, iar restaurantul chinezesc de miercuri până duminică, între aceleași ore: 18:00 – 21:00. Experiența din restaurantul chinezesc este cu totul specială. Îți poți găti felurile de mâncare la masă, pe o plită electrică. Selectezi ingredientele, condimentele și te apuci „de gătit”. Noi nu am încercat această variantă. Copii mici și energici, plită, oală, fierbinte nu sunt „ingrediente” pe care ți le-ai dori să le amesteci dacă ești părinte 😅.
Ați putea spune: „bun, bun, locuri unde să mâncăm avem destule, dar mâncarea este potrivită pentru copii mici?” Vom răspunde clar: da. Există numeroase variante astfel încât să putem păstra o alimentație sănătoasă pentru cei mici (și pentru noi) chiar și în vacanță. Fiind un hotel din lanțul Sol Melia, în sejurul nostru, fructele de mare și peștele nu au lipsit în nicio zi. Am fost mulțumiți de diversitatea felurilor de mâncare, dar mai ales de gustul tuturor preparatelor pe care le-am încercat. Mâncarea a fost gustoasă, fără a fi condimentată în exces. Fructele se găsesc din abundență la toate cele trei mese din zi. La micul dejun găsiți: bacon, mezeluri, tot felul de brânzeturi, ouă gătite sub toate formele (omletă, scrub, ouă prăjite, fierte). Legume sunt din belșug, lapte de origine animală, dar și lapte vegetală, clătite, produse de patiserie, cereale, iaurturi, compoturi, limonade etc.
Clara și Eva au fost foarte constante în zilele pe care le-am petrecut la Melia, atât de constante încât Clara a mâncat zilnic 2 ouă fierte (doar albușul – pentru că nu suportă gălbenușul ) și clătite cu dulceață. Eva (1 an și 4 luni) a mâncat iaurt cu fulgi de ovăz și banana și podridge, două feluri de mâncare pe care i le oferim și acasă și pe care am fost norocoși să i le putem oferi și în vacanță (nu pentru că ținem să mănânce doar asta, dar altceva refuză și poate fi extrem de vehementă 😁).
La prânz găsiți foarte multe feluri de carne preparate în toate modurile posibile (tocănițe, la cuptor, cu sos alb, cu sos roșu, pe grill). În timpul petrecut acolo am văzut carne de porc, pasăre, curcan, vită, oaie, iepure. În ceea ce privește garniturile și ele sunt variate: cartofi (prăjiți/ la cuptor/ gratinați), orez de mai multe tipuri, legume gătite la aburi (conopidă, broccoli, baby carrots, dovlecei, vinete), legume gratinate, tocănițe de legume, legume proaspete din abundență. Se mai găsesc supe (cremă de legume, de pui), ciorbe (de văcuță, de porc), paste, salate.
Există și un colț pentru bebeluși. Acolo găsiți borcănele cu diverse piureuri din legume și fructe, iaurturi cu gust de fructe, lapte de origine animală, dar și mai multe varietăți de lapte vegetal. În corpul A le găsiți pe toate în același loc. În corpul C sunt împărțite în mai multe zone din restaurant. Clara a mâncat de cele mai multe ori paste bolognese pentru că sunt preferatele ei, iar Eva piure de cartofi/ orez cu carne albă și iaurt natural.
La cină puteți opta pentru combinații similare cu cele de la prânz. Tipurile de carne și modurile de gătire se aseamănă, iar felul garniturilor de asemenea. Dacă sunteți amatori de dulciuri,vă recomand să vă obișnuiți cu ideea că veți pune un kilogram, două, trei pe burtică, șolduri sau alte locuri esențiale 😁. Culorile, cremele, ciocolata, caramelul, toate se topesc în gură, iar o gură de vin rose peste… mmm, curcubeu de cerul gurii/ alinare totală de nervi produși de copii. Închizi ochii și simți cum zahărul îți curge prin vene. Nu mai vezi că unul dintre copii s-a ridicat de pe scaun și e cocoțat pe frigiderul cu înghețată. Parcă nu te mai deranjează nici că bebelușul își pune iaurt pe cap sau aruncă mâncarea pe jos în timp ce bate frenetic cu lingurița de metal în masă de te știe tot restaurantul. Doamne, cât zen îți poate oferi o porție zdravănă de dulciuri 😄.
Vacanță cu copii mici la Melia Sunny Beach, așteptări vs realitate. Drumul până la plajă și intrarea în apa mării
În toate prezentările despre Sol Melia Sunny Beach este specificat faptul că se află în linia a doua de hoteluri, așadar, nu vă așteptați ca acesta să fie direct pe plajă. Până la plaja privată sunt 250 de metri. Se iese din complex, se trece strada, se trece apoi un pod din lemn, încă o stradă, se merge în linie dreaptă alte câteva zeci de metri și se face dreapta spre plajă pe o podea îngustă din lemn alb. Dai apoi de barul de pe plajă și de toaleta la care au acces doar oaspeții hotelului. Toaleta o găsiți deschisă până la 18:30. Barul este micuț, în genul unei rulote, iar de acolo puteți servi sandwich-uri, înghețată și băuturi între orele 10:00 – 16:30. Plaja hotelului nu se află direct pe malul mării, ci mai în spate, așadar până la apă mai sunt câteva zeci de metri.
Sincer, noi ne-am bucurat că plaja hotelului era mai în spate. De ce? Pentru că, în general, cele mai bune șezlonguri de pe plajele private ale hotelurilor, cele aflate chiar în buza mării, se ocupă de la 05:00 dimineața. Glumesc… oarecum 😁. Cred că sunt câte unii care ar fi în stare să doarmă pe șezlonguri, doar să știe că „rezervarea e fermă” și că nicio suflare omenească nu va pune piciorul sau posteriorul pe șezlongul pe care ei l-au ocupat în prima zi a sejurului și pe care îl vor al lor până la finalul acestuia.
Ei, dacă în ecuație introducem niște bănuți (de dat, nu de luat), situația se schimbă dramatic. Pe plajă se găsesc locuri până la intrarea în apă, doar că sunt cu plată (10 leva șezlongul și 10 umbrela, așadar un pachet complet costă 30 de leva/ zi). Am găsit locuri pe alese în fiecare dimineață chiar dacă am ajuns pe plajă în jur de 09:40 – 10:00 (la început de iulie. Este foarte posibil ca situația să se schimbe în plin sezon).
Ne-a plăcut atât de mult plaja încât am considerat că merită fiecare bănuț dat pentru a sta fix pe malul mării. Nisipul din abundență, atât de fin încât zici că e kinetic, intrarea lină în mare, pe zeci de metri, doar la greci o mai întâlnești. Apa limpede de vezi toate imperfecțiunile pedichiurii și neclintită (am avut noroc să prindem marea extrem de liniștită. Apa era ca în piscină), caldă și sărată… Doamne, ce bine a fost. Fetele s-au jucat cu orele, absorbite total de peisaj.
Având noroc de zile fără niciun val, Eva nu doar că a intrat în apă, dar nu se mai dădea ieșită. De Clara nici nu mai zic. Ea iubește apa indiferent dacă e dulce sau sărată, mare sau mică, mare liniștită sau cu valuri gigantice. Așadar, plaja este wow și da, merită din tot sufletul, bineînțeles cu mențiunile pe care le-am detaliat anterior. Noi am fost pur și simplu cuceriți de ea și ne-am întoarce cu drag în acest loc. Din punctul nostru de vedere distanța față de hotel și plata în plus pentru primul rând de șezlonguri merită din plin. Nu am face lucrurile altfel dacă ar fi să repetăm sejurul.
Vacanță cu copii mici la Melia Sunny Beach. Activități pentru adulți și copii. Programe de animație și divertisment
Piscinele
1600 de metri pătrați de distracție, apă și voie bună vă așteaptă la Melia Sunny Beach. În resort sunt 3 piscine mari, dintre care una încălzită (cea mai mare piscină încălzită, în aer liber, de pe coastă cum e menționat și pe site-ul oficial al hotelului). Nu vă imaginați că temperatura apei e ca cea din cadă. Noi am considerat-o confortabilă astfel încât să ne bălăcim în voie. Inclusiv Eva a acceptat să intre în apă și s-a bucurat din plin de bălăceală. Piscina are peste tot aceeași adâncime de un metru.
Celelalte două piscine au adâncimi variabile care merg până la 1.65 metri. Pentru copii sunt 3 piscine dedicate, cu adâncimi mici: 55 cm, 95 cm și 30 cm (cea care este dotată și cu tobogane și jucării exterioare). Fix în piscina cea mai mică, apa era cea mai rece. Copiii nu se prea încumetau să intre, cu atât mai mult cu cât în cea mai mare parte din zi era umbră în zona în care era poziționată. Acesta este unul dintre lucrurile care ar putea fi îmbunătățite.
În complex sunt și 3 tobogane, numai bune pentru senzații tari. Două dintre ele sunt potrivite și pentru copii, iar unul e destinat doar adulților.
Animație și distracție la Melia Sunny Beach
Echipa de animație nu avea pace și gata 😀. În fiecare zi exista un program de activități, afișat la recepția hotelului. Noi, fiind cu fetele, nu am putut participa, însă dacă sunteți „child free” sau ați venit în vacanță cu vreo bunică/ bunic/ soacră/ bonă, profitați și relaxați-vă. Spectacolele de la care nu am lipsit niciodată au fost cele de la 20:30, discoteca pentru copii. Atâta bucurie pură și energie molipsitoare nu vezi nici în cel mai de fiță club de pe niciun litoral. Știm deja coregrafiile. Am devenit expertă în „A Ram Sam Sam”. Aș fi în stare să pun pariu că nimeni nu mă poate întrece la rapiditatea mișcărilor. Astea da reușite și împliniri în viață, nu? 🤣
După mini-disco, la 21:30 începea programul de spectacole care ținea până la 22:30 sau 23:00. Show-urile erau variate, captivante de-a dreptul sau cel puțin asta îmi povesteau Alex și Clara în fiecare seară. Eu eram cu Eva în cameră, o puneam la somn. Cert este că atmosfera a fost una de vacanță, animată, interactivă, interesantă și veselă. Un mare plus la acest capitol.
În fiecare seară, într-una dintre piscine erau umflate 3 bile imense în care copiii puteau intra și exersau fel de fel de mișcări pe apă. 12 leva costa distracția de 10 minute. Clarei i-a plăcut.
Când soarele devine prea arzător, copiii pot dormi sau pot petrece timp la Mini club (4 – 8 ani), Maxi Club (8-12 ani), Teen Club (12+ ani) între orele 10:00 – 12:30 și 15:00 – 17:00. Spațiul este generos, bine organizat, iar animatorii „cu lipici” la cei mici.
Pe lângă activitățile de la Kids club, cei mici se puteau bucura de două spații de joacă exterioare. Unul dintre acestea era în parc, la umbră, așadar copiii se puteau juca acolo pe toată durata zilei, iar unul era în soare, motiv pentru care cei mici îl preferau seara, după apus.
Parcul de distracție
Un alt mare plus în Sunny Beach este stațiunea în sine. Fiind extrem de întinsă, animată și plină de forfotă și activitățile puse la dispoziția turiștilor sunt variate. În apropierea hotelului se află un parc imens de distracții cu fel de fel de atracții potrivite pentru copii și adulți de toate vârstele. Clara a sărit într-un castel gonflabil imens, s-a dat în carusel, a sărit pe o trambulină din aceea pentru o singură persoană unde un animator îi coordonează mișcările.
Încă de anul trecut vă povesteam despre pasiunea Clarei pentru adrenalină maximă, iată că odată cu trecerea timpului acest lucru se confirmă din ce în ce mai mult. Până și Eva a „zburat” în niște avionașe, iar entuziasmul a fost atât de mare încât a avut parte de o tură dublă. Nu de alta, dar după ce s-a terminat prima tură, s-a „prins” atât de strâns de manșa avionașului, încât Alex a preferat să mai bage o fisă decât să riște să audă tot parcul de distracții că Evei i s-a terminat tura 😀.
Jurnal de mamă, după o zi de vacanță împreună cu copiii
E aproape miezul nopții, dar nu-mi vine sa ma bag la somn, deși toți ai mei dorm duși. A fost o zi plină. O zi în care am râs, ne-am jucat în mare. Ne-am stropit. Am făcut castele de nisip, ma rog, mai mult mormane, dar ce importanță are? În imaginația noastră pot fi cele mai cele castele. E fix ca-n viata. Depinde cum o privești, cum te raportezi la ea, cât de prietenă ți-o faci și cât de mult reușești sa te conectezi cu ea. Sunt momente bune, dar și grele. Nu le ascundem după deget. Nu fugim de ele și nu le îmbrăcăm în fustița cu tull și pompoane. Le luăm de mână. Le privim în față și învățăm să trăim cu ele și să ni le facem prietene.
Căutați fericirea și în clipele în care ea pare mult prea departe de atins. Viața cu copii nu este niciodată ușoară. Nu vă faceți iluzii că vreodată va fi mega simplu. Nu. Doar va fi diferit. Copilul nu va avea nevoie de voi să-l hrăniți cu lingurița, dar va avea nevoie să-l îndrumați să ia o decizie în viață. Așa-i că e mai ușor să-l hrănești? Cu decizia poate va trebui să trăiască o viață întreagă. Bucurați-vă de fiecare etapă împreună.
Râdeți, conectați-vă și încercați să vă temperați nervii cât de mult puteți, chiar și atunci când vă vine „să-i faceți elicoptere” 😁. Chiar și atunci când refuză să stea la masă „ca toți copiii”, chiar și atunci când mănâncă bomboane pe furiș sau urlă un dureros „nu te mai iubesc. Pleacă de aici”. Toate fac parte din viață și toate ne ajută să ne conectam cu ei, să construim o relație bună, sănătoasă. Iubirea și încrederea. Ele sunt baza de pe care pleacă o cooperare bună mai târziu. În preadolescență, în adolescență, în viață.
E trecut de miezul nopții și e atât de bine aici, singură pe terasă. Cu zumzetul vieții de noapte din stațiune. Cu vibrația pe care o simt și care mă duce și pe mine în anii când încă nu eram mămică. Îmi lipsesc? Poate în unele momente. Nu mint. M-aș mai bucura de câteva nopți de „zbenguială” până la răsărit, dar nu aș da pentru nimic în lume fericirea și împlinirea pe care le trăiesc acum.
Sunt singură pe terasă, îmi pot asculta în sfârșit gândurile și mă încarc pentru o nouă zi. Nu va fi una perfectă, dar va fi încă o zi în care construim amintiri pentru o viață întreagă!
„Bine ai venit în locul unde totul are suflet. Sufletul contează!” scria pe bilețelul de bun-venit pe care l-am găsit în cameră la Melia. Atât de simplu și atât de adevărat!
De ce Travel Planner? Agenția de turism cu cele mai bune prețuri pentru litoralul bulgăresc
Cu Travel Planner avem deja o relație deosebită. Când luăm în considerare o vacanță în Bulgaria ei sunt incluși automat în plan. Pentru că ei plănuiesc și tu călătorești („we plan, you travel” este sloganul agenției). Și li se potrivește atât de bine… Prin ei nu doar rezervi o vacanță, ci simți apropierea și implicarea. Chiar îți reamintesc să îți pui în bagaje actele necesare 😁.
Comunicarea, căldura și apropierea reprezintă unele dintre motivele pentru care de 3 ani avem cu ei o colaborare atât de frumoasă. De prețuri nu mai spun. Am tot repetat și risc să plictisesc 😁, dar nu mă pot abține. Sunt cele mai bune pentru litoralul bulgăresc. Dacă nu ați făcut-o deja, dați-le un like paginii de Facebook. Găsiți acolo informații utile despre condițiile de călătorie, poze din locații, feedback-uri ale turiștilor, concursuri, iar dacă vreți să aflați mai multe despre locații inedite de vacanță, uitați-vă pe blogul lor. Găsiți acolo informații foarte detaliate despre plaje unice, sălbatice, despre obiective turistice din Bulgaria, despre toate stațiunile, vreme, ponturi de călătorie și muuuulte, muuuulte altele.
Dacă ați ajuns să citiți și aceste ultime rânduri înseamnă că locația v-a căzut cu tronc și că ați luat deja o decizie. Pentru a nu vă întoarce la începutul articolului, las încă o dată link-ul unde puteți rezerva. Așadar intrați pe pagina hotelului și accesați ofertele pentru Melia Sunny Beach.
Dacă v-ați hotărât doar că vreți în Bulgaria, dar luați în considerare și alte locații, pe Travel Planner găsiți cele mai bune oferte all inclusive pentru vacanțe în Bulgaria 2022.
Sperăm că v-a fost util acest review. Dacă aveți și alte întrebări nu ezitați să ne scrieți 😁. Ne puteți lăsa un mesaj privat pe pagina de Facebook și răspundem numaidecât.